Direktlänk till inlägg 4 mars 2013
125 g smör eller margarin
3 ägg
2 dl strösocker
3 dl kokosflingor + lite till att strö formen med
2 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk vaniljsocker
Smörj en form med löstagbar kant. Strö den sedan med kokosflingor istället för brödsmulor. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt sedan smöret och därefter kokosflingorna. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker. Rör ner blandningen i smeten och blanda om ordentligt så eventuella mjölklumpar försvinner. Häll smeten i formen och grädda knappt 18 minuter (om du vill ha den kladdig ha kokoskakan inne i 15 minuter). Ugnen ska vara på 175 grader.
Mums!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|